Fjernvarmeanlæg installeres og serviceres

Det er vigtigt, at dit varmeanlæg fungerer optimalt, da det ellers vil tage længere tid at opvarme dit hjem, og dermed vil det også koste flere penge på den lange bane. Hos Kruse VVS ApS har vi mange års erfaring med at udskifte forskellige former for varmeanlæg, og vi kan blandt andet tilbyde etablering af et fjernvarmeanlæg, ligesom vi også løbende kan udføre fjernvarmeservice.

Vi tilbyder blandt andet installation af fjernvarme for private boligejere, forskellige former for erhverv samt offentlige instanser i Skælskør, Korsør og Slagelse samt andre omkringliggende områder. Vi løser dog også gerne opgaver for kunder på resten af Sjælland.

Klik på billedet for større visning​

Klik på billedet for større visning​

Klik på billedet for større visning​

Klik på billedet for større visning​

Professionel installation og serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Vi er et moderne og serviceorienteret VVS-firma, der samler på glade kunder. Derfor kan du være sikker på, at dit fjernvarmeanlæg bliver installeret eller serviceret af en dygtig medarbejder, der sætter en stor ære i at udføre sit arbejde ordentligt.

Hvad koster fjernvarme?

Fjernvarme er typisk en af de billigere varmekilder på markedet, men de gældende priser varierer alt afhængigt af, hvor du bor henne. Ud over de månedlige udgifter til fjernvarmen skal du også tillægge en pris på din fjernvarmeinstallation.

Når du vælger at lade os hos Kruse VVS ApS varetage opgaven, kan du forvente at få udført kvalitetsarbejde til en billig og god pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvor meget installationen af et fjernvarmeanlæg kommer til at koste, inden vi går i gang.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din installation

Kunne du tænke dig at høre mere om installation af et fjernvarmeanlæg, har du behov for løbende service på dit anlæg, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 71 99 58 19, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@krusevvs.dk, hvis du foretrækker det.

Kvalitetsarbejde til en fair pris

Vores ydelser og ekspertise er nøje afstemt med vores fair og konkurrencedygtige priser..

Gode svende som laver deres arbejde ordentlig

Vores dygtige medarbejdere, sørger for at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet.

Få et gratis tilbud her

Du kan også give os et kald på telefon 71 99 58​ 19.

Hos Kruse VVS ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os inden for 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt