Entreprenør indenfor VVS-faget

Leder du efter en dygtig og erfaren entreprenør indenfor VVS-faget? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Kruse VVS ApS finder du et entreprenørfirma med en autoriseret VVS-installatør, der står klar til at hjælpe dig med at løse lige netop din opgave.

Vi er en serviceorienteret og moderne virksomhed, der samler på glade kunder, og vi løser en række forskellige VVS-relaterede opgaver for kunder på hele Sjælland. Det kan for eksempel være private boligejere, offentlige instanser og forskellige former for erhverv, der har brug for en VVS-faglig entreprenør i for eksempel Skælskør, Slagelse eller Korsør.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe med?

Vi er et alsidigt firma, der kan løse mange forskelligartede opgaver indenfor vores fag. Vi kan derfor blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Udskiftning af centralvarmeanlæg
  • ​Installation af fjernvarmeanlæg
  • ​Reparation af rørsystemer
  • ​Renovering af sanitet i badeværelse og køkken
  • ​Renovering af badeværelse og montering af nyt badeværelse
  • ​Opsætning af radiatorer

Vi har dygtige svende ansat, som altid udfører deres arbejde ordentligt, og du kan derfor forvente at få udført kvalitetsarbejde til en billig pris, når du vælger at lade os stå for din opgave.

Kontakt os hvis du skal bruge en entreprenør til dit VVS-arbejde

Skal du bruge en dygtig og erfaren entreprenør, der tilbyder konkurrencedygtige priser, og som samtidig udfører alt arbejde i høj kvalitet? Så lad os hjælpe dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din konkrete opgave.

Hvis du har en specifik opgave, du kunne tænke dig en pris på, eller hvis du har behov for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så skal du bare ringe til os på telefon 71 99 58 19 for en personlig samtale.

Du er dog også velkommen til at skrive til vores e-mail info@krusevvs.dk, hvis det passer dig bedre.

Kvalitetsarbejde til en fair pris

Vores ydelser og ekspertise er nøje afstemt med vores fair og konkurrencedygtige priser..

Gode svende som laver deres arbejde ordentlig

Vores dygtige medarbejdere, sørger for at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet.

Få et gratis tilbud her

Du kan også give os et kald på telefon 71 99 58​ 19.

Hos Kruse VVS ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os inden for 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt